Olaplex este un produs FARA siliconi, sulfati, ftalati, DEA, aldehide, si nu este testat pe animale. Olaplex reconstruieste legaturile disulfide din structura firului de par. Aceste legaturi se rup in timpul serviciilor termice, mecanice si chimice.

Olaplex este un instrument util si usor de folosit, care aduce beneficii importante atat stilistului cat si clientelor sale. Cu acest produs inovativ putem sa obtinem performante sporite pe par. Folosind zilnic Olaplex veti descoperi metodele de lucru care vi se potrivesc cel mai bine.

Decolorare suvite in folie

Atentie la masura aplicatorului gradat al pudrei decolorante.

Cantitatea de Olaplex folosita depinde de cantitatea de pudra folosita, si nu de cantitatea finala de amestec pudra + oxidant.*

 1. Amestecati pudra cu oxidantul.

  ** Olaplex poate mari timpul de actionare. Pentru a evita acest lucru, cresteti cu o treapta nivelul oxidantului folosit. Folositi 20vol pentru a obtine rezultate de 10vol; 30v pentru rezultate de 20vol; 40v pentru rezultate de 30vol Daca amestecati oxidant cu 1/2 oz (15g) pudra decoloranta, adaugati 1∕8oz (3.75ml) de Olaplex Bond Multiplier No. 1. Daca amestecati oxidantul cu 1oz (30g) pudra decoloranta, adaugati 1/4 oz (7.5ml) de Olaplex No. 1 Bond Multiplier.

 2. Folositi dozatorul atasat pntru a masura corect cantitatea de Olaplex necesara.
 3. Adaugati Olaplex No.1 Bond Multiplier si amestecati bine. Nota: Puteti adauga mai multa pudra pentru a atinge consistenta dorita.

  Amestecati intr-un nou vas pudra cu Olaplex No. 1 Bond Multiplier, daca este adaugati mai mult de 1oz (30g) de pudra.

  Respectati aceleasi reguli ale unui procesului de decolorare.

  * Este stiut ca pudra reactioneaza cu clorul si alte minerale din apa si poate avea o reactie de incalzire. Daca amestecul se incalzeste, aceasta nu este cauzat de Olaplex, ci este cauzat de interactiunea pudrei cu mineralele. Daca acest lucru se intampla, clatiti imediat parul.

Balayage

 • Folositi 1∕8 oz (3.75ml) Olaplex No.1 Bond Multiplier pentru 1oz (30 g) de pudra decoloranta pentru Balayage.
 • Adaugati cantitatea masurata de Olaplex No. 1 Bond Multiplier amestecului decolorant, si amestecati bine.

Cantitatea de Olaplex folosit in Balayage influenteaza puterea oxidantului folosit in amestecul decolorant pentru Balayage. Daca in mod normal folositi oxidant de 40 vol, sa stiti ca in amestec cu Olaplex veti obtine rezultatul unui oxidant de 30 vol. Poate fi folosit aport de caldura pentru a scurta timpul de actionare.

Pudra Crema

Pentru fiecare 1.5 oz (45g) de pudra crema folosita, adaugati 1/4oz (7.5ml) de Olaplex No.1 Bond Multiplier. Daca folositi mai mult de 1.5 oz (45g) pudra crema, faceti noul amestec intr-un alt vazonas pentru a mentine consistenta.

Folositi 1∕8oz (3.75ml) de Olaplex No. 1 Bond Multiplier pentru orice cantitate de pudra mai mica de 1.5oz (45g).

Timpul de actionare al decolorantului

Timpul de actionare VARIAZA in functie de tipurile diferite de par. Nu exista un barem, dar stim ca este necesar un timp mai mare de actionare atunci cand folosim Olaplex in amestec, si in acelasi timp se mentine si integritatea parului clientelor.

Aportul de caldura

Olaplex functioneaza si sub aport de caldura, dar atentie, caldura grabeste toate reactiile chimice, verificati la fiecare 3-5 minute. Daca parul este deteriorat sever nu folositi aport de caldura. Dupa ce sistemul Olaplex a fost folosit pentru a restaura sanatatea, forta si integritatea parului, se poate folosi aport de caldura.

Cresterea gradului oxidantului

Nivelul oxidantului se ridica doar cand se lucreaza cu decoloranti.

NU se ridica nivelul oxidantului folosit cand se lucreaza cu vopsea permanenta cu sau fara dechidere.

** NU se creste nivelul oxidantului pe parul fin si fragil.

Decolorarea pe scalp

Olaplex poate fi adaugat decolorantilor care se aplica pe scalp. Cresteti corespunzator nivelul oxidantului, dar tineti cont ca oxidantii mai mari de 20 vol pot provoca iritatii pe scalp. Poate fi necesar un timp de actionare mai lung.

Folosirea pe extensii

Olaplex poate fi folosit cu decoloranti, vopsea permanenta si nuantatoare, pe tote tipurile de extensii de par: cu keratina, cusute sau capsate. Olaplex No. 2 Bond Perfector poate fi aplicat pe toate tipurile de extensii, dar aveti grija la aplicarea pe baza extensiilor.

Vopsea si Nuantator:

Nu adaugati nicioadata mai mult de 1/8 ox (3.75ml) de Olaplex No. 1 Bond Multiplier in vopseaua permanenta sau nuantatoare. Nu este nevoie sa ridicati nivelul oxidantului pentru culoarea de baza sau nuantatoare. Adaugati Olaplex No. 1 Bond Multiplier in vopseaua nuantatoare care are timp de actionare de minim 10 minute sau mai mare.

Dar puteti adauga Olaplex la fiecare proces de vopsire.

** Poate fi folosit in toate vopselele, permanenta, semi, demi, nuantatoare, ton pe ton sau cu extra deschidere.

** Dupa clatirea decolorantului, nu este necesara samponarea, inainte de aplicarea nuanatatorului cu No.1 Bond Multiplier.

Probleme care pot aparea:

Daca intampinati situatia in care parul nu se mai deschide in combinatie cu Olaplex, atunci micsorati cantiatea de Olaplex folosita.

Olaplex No. 2 Bond Perfector nu este un balsam tratament, nu este un activator sau un neutralizator

Contine acelasi ingredient active ca si Bond Multiplier No.1, dar este sub forma de crema pentru o mai usoara aplicare si utilizare in cadrul sistemului Olaplex. Acest pas NO. 2 este necesar in toate serviciile, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Este folosit pentru a uni legaturile disulfide ramase inainte si dupa serviciul de restaurare a structurii si itegritatii parului.

** Nu aplicati culoare sau decolorant peste Olaplex No.2 Bond Perfector.

Cum se aplica solutia No.2 si poate fi lasata pe par o perioada mai mare de timp?

 1. Clatiti bine decolorantul si vopseaua de pe par. NU FOLOSITI SAMPON!
 2. Daca este necasara tonalizarea dupa decolorare, aplicati nuantatorul si lasati sa actioneze. Recomandam samponarea dupa nuantare, si nu inainte.
 3. Clatiti si uscati parul cu prosopul.
 4. Aplicati 1/2.oz. (15ml) de Bond Perfector No. 2 de la radacina pana la varfuri. Treceti cu pieptanul prin par o data. Lasati sa actioneze minim 10 minute. Pentru par deteriorat lasati sa actioneze mai mult timp. Bond Perfector poate fi folosit si ca lotiune in timpul tunsorii.
 5. Clatiti parul, samponati si folositi balsamul obisnuit.

Olaplex No. 3 Hair Perfector este tratamentul Olaplex pe care il folosesc clientele pentru intretinere acasa, si contine acelasi ingredient activ ca solutiile No.1 si No. 2. Acesta permite clientei sa mentina parul sanatos si puternic intre doua servicii la salon.

Clienta trebuie sa aplice o cantitate mare de produs pe parul uscat cu prosopul; se piaptana parul si se lasa sa actioneze minim 10 minute, apoi se clateste, se samponeaza si se aplica balsamul obisnuit. Cu cat se lasa mai mult sa actioneze, cu atat este mai eficient produsul. Poate fi folosit de mai multe ori pe saptamana, daca este necesar.

TABEL DE FOLOSIRE OLAPLEX CU PERMANENT

Tipul de par Amestec OLAPLEX NO.1 Aplicare si Timp de actionare
Extrem de deteriorat
Folositi OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier fara diluare
Aplicati Neutralizator pe fiecare bigudiu, lasati 5 Minute. Clatiti bigudiurile si uscati cu prosopul. Aplicati OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier pe fiecare bigudiu, lasati 5 Minute. Reaplicati OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier pe fiecare bigudiu si lasati inca 5 Minute. Indepartati bigudiurile si clatiti bine.
Vopsit si cu suvite (multi-dimensionale)
Amestecati 1oz de OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier cu 3oz de apa (de preferat distilata)
Aplicati Neutralizator pe fiecare bigudiu, apoi aplicati imediat OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier Mixture peste Neutralizator. Lasati sa actioneze 5 Minute. Reaplicati OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier Mixture si lasati inca 5 Minute. Indepartati bigudiurile si clatiti bine.
Vopsit
Amestecati 1oz de OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier cu 3oz de apa (de preferat distilata)
Aplicati Neutralizator pe fiecare bigudiu, apoi aplicati imediat OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier Mixture peste Neutralizator. Lasati sa actioneze 10 Minute. Indepartati bigudiurile si clatiti bine.
Normal/natural
Amestecati 1oz de OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier cu 3oz de apa (de preferat distilata)
Aplicati Neutralizator pe fiecare bigudiu, apoi aplicati imediat OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier Mixture peste Neutralizator. Lasati sa actioneze 10 Minute. Indepartati bigudiurile si clatiti bine.

Ce este OLAPLEX?

Olaplex este un ingredient activ inventat de Dr. Eric Pressly, PHD in materiale, si Dr. Craig Hawker, PHD in Chimie. Aceasta este prima lor inventie in industria de beauty, si mai sunt alete formule noi patentate de ei pe care le vom elabora in curand.

Ce se intampla daca folosesc OLAPLEX de cateva ori pe par compromis si apoi ma opresc?

Legaturile pe care le-am creat cu OLAPLEX vor ceda si parul meu se va rupe din nou? Raspunsul este NU. Daca va opriti complet sa mai folositi OLAPLEX, protectia pe care OLAPLEX a creat-o este permanenta.

Descopera blondul perfect!

Depaseste barierele blondului clasic fara a pune in pericol integritatea firului de par!